Pleegoudernetwerk Nijkerk

Wanneer je pleegouder bent, of wilt worden, kan het prettig zijn om ervaringen te delen met andere pleegouders. Het pleegoudernetwerk Nijkerk is ervoor ervaren en minder ervaren pleegouders uit de gemeente Nijkerk. Ze ondersteunen elkaar door verhalen en kennis uit te wisselen en met elkaar mee te denken wanneer ze tegen problemen aanlopen. Daarnaast bieden ze elkaar ook praktische ondersteuning, door bijvoorbeeld af en toe eens op elkaars kinderen te passen. Er is niemand die je zo goed begrijpt als een andere pleegouder!

Pleegouder zijn, is een unieke ervaring. Het is prachtig om een kind van iemand anders te zien groeien en te genieten van de grappige en mooie momenten. Maar soms kom je ook situaties tegen waarin je ontmoedigd of gefrustreerd raakt. Of je hebt te maken met partijen waar je nog niet eerder mee te maken had, zoals een gezinsvoogd, rechters, de Raad voor de Kinderbescherming, enzovoorts. Een andere pleegouder heeft misschien weer andere ervaringen dan jij. Dan kan het heel waardevol zijn om met elkaar in contact te zijn.

Aanmelden en informatie
Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Anne-Marie Mostert of Lammert van Rijssen via pleegoudernetwerknijkerk@gmail.com.

Via datzelfde mailadres kun je je ook aanmelden voor een mailinglijst en/of groepsapp om steeds op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en elkaar makkelijk te kunnen vinden.