Webinar: Criminelen ronselen jongeren… mijn kind toch niet?

Om te voorkomen dat jongeren de eerste stap zetten in de criminaliteit is er een speciaal programma ontwikkeld; #Alertprogramma. Dit programma heeft verschillende onderdelen, waaronder #leerlingalert. De gemeente Nijkerk nodigt ouders, verzorgers en leerlingen van de middelbare scholen uit voor het gratis webinar: Criminelen ronselen jongeren… mijn kind toch niet?. Het webinar wordt verzorgd door het team van het #leerlingalert.

Het webinar vindt plaats op woensdag 9 juni van 19:30 tot 21:00 uur. Deelnemen aan de webinar kan via: https://www.leerlingalert.nl/nieuws/webinar-voor-ouders-uit-nijkerk. In ongeveer 60 minuten worden de deelnemers meegenomen in de criminele wereld en hoe en waarom criminelen jongeren ronselen. Ook wordt uitgelegd op welke signalen je kunt letten en hoe je daarop kunt reageren. Daarna is er nog een half uur gelegenheid om vragen te stellen. Naast het #Alertteam sluiten ook medewerkers van o.a. Halt aan.