Pilot Sportkanjerclub Fit

Bij dit programma leren kinderen verschillende sporten en spellen kennen. Samen met een ervaren trainer gaan de kinderen intensief bewegen om te kijken welk beweegaanbod bij hen past. Ook wordt er gewerkt aan een gezonde leefstijl.

De Sportkanjerclub Fit is een beweegprogramma voor kinderen van 9 t/m 15 jaar, die op zoek zijn naar een passend beweegaanbod en willen werken aan een gezond gewicht.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de conditionele fitheid van de kinderen doormiddel van sporten en spellen. Zo nu en dan geeft een vereniging/organisatie een clinic om de kinderen een unieke beweegervaring te laten beleven. Naast bewegen wordt er ook aandacht besteed aan voeding, hiervoor zal een voedingsdeskundige aansluiten. Om de 3 of 4 weken zal er een ouder en kind les worden gegeven.

Meedoen kost € 1,- per keer.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@nijkerksportiefengezond.nl.

De pilotfase is van 11 mei t/m 13 juli 2021. Tijdens deze pilot kunnen kinderen op de dinsdagen van 15.30-16.30 uur gaan naar Sporthal Strijland, Grieglaan 2, 3862 GV in Nijkerk.