Kr8kidzz 9 – 12 jaar

Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens de training Kr8kidzz werken kinderen intensief aan hun sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van hun zelfvertrouwen.

De training is voor kinderen uit groep 6 t/m 8 van het basisonderwijs. In elke bijeenkomst staat er een thema centraal. Deze thema’s worden behandeld met behulp van verschillende werkvormen. Hierbij geldt dat er maatwerk is per groep.

De thema’s zijn:
1. Dit ben ik! Jezelf presenteren.
2. Omgaan met boosheid.
3. Pesten.
4. Fysieke trainingsbijeenkomst gericht op fysiek toepassen van de geleerde vaardigheden.
5. Zelfvertrouwen en eigen kracht.
6. Zelf verder kunnen en afscheid nemen.

Daarnaast wordt er in een persoonlijk gesprek met de ouders de ontwikkeling van het kind gedurende de training teruggekoppeld. Door op deze manier goed samen te werken kan het kind optimaal met de vaardigheden aan de slag gaan, zowel thuis, als op school en tijdens de training.

Trainingsdagen*
De training bestaat uit 6 bijeenkomsten op donderdag van 15.45-17.00 uur in het Paashuis (Goudenregenlaan 1, 3862 GC Nijkerk). Het tijdstip van de persoonlijke oudergesprekken wordt in overleg met de ouders gepland. Deelname aan de training is gratis voor inwoners van de gemeente Nijkerk.

– 27 mei 2021
– 3 juni 2021
– 10 juni 2021
– 17 juni 2021
– 24 juni 2021
– 1 juli 2021
– 8 juli 2021 (oudergesprekken)

* De training start bij voldoende aanmeldingen.

mei 27 2021
Verlopen!