Kr8kidzz 6 – 9 jaar

Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens de training Kr8kidzz werken kinderen intensief aan hun sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van hun zelfvertrouwen.

De training is voor kinderen uit groep 3 t/m 5 van het basisonderwijs. In elke bijeenkomst staat er een thema centraal. Deze thema’s worden behandeld met behulp van verschillende werkvormen. Hierbij geldt dat er maatwerk is per groep.

De thema’s zijn:
1. Dit ben ik! Jezelf presenteren.
2. Omgaan met boosheid.
3. Pesten.
4. Fysieke trainingsbijeenkomst gericht op fysiek toepassen van de geleerde vaardigheden.
5. Zelfvertrouwen en eigen kracht.
6. Zelf verder kunnen en afscheid nemen.

Daarnaast wordt er in een persoonlijk gesprek met de ouders de ontwikkeling van het kind gedurende de training teruggekoppeld. Door op deze manier goed samen te werken kan het kind optimaal met de vaardigheden aan de slag gaan, zowel thuis, als op school en tijdens de training.

Trainingsdagen
De training bestaat uit 6 bijeenkomsten die gegeven worden op dinsdagmiddag van 15.45-17.00 uur bij het Paashuis Nijkerk (Goudenregenlaan 1, 3862 GC in Nijkerk). Het tijdstip van de persoonlijke oudergesprekken wordt in overleg met de ouders gepland. Deelname aan de training is gratis voor inwoners van de gemeente Nijkerk.

– 11 mei 2021
– 18 mei 2021
– 25 mei 2021
– 01 juni 2021