Boksen maakt beter

Iedereen kan boksen op zijn of haar eigen niveau. Of ze nu sportief en fit zijn of niet. Ze mogen gewoon komen zoals ze zijn!

Door te boksen ontdekken jongeren op een plezierige manier hoe ze omgaan met uitdagingen. Tijdens het boksen kunnen ze vervolgens oefenen met andere manieren die voor hen beter werken. Door te boksen wordt de manier van denken en doen zichtbaar bij de jongere en ook ervaart de jongere een prettige manier om aan zichzelf te werken. Niet met woorden, maar door te doen! Hierdoor geeft boksen energie, waarbij jongeren sterker worden in hoofd én lijf.

Bokscoaching ondersteunt bij het:
– verminderen van gevoelens van depressiviteit;
– op een positieve manier afreageren van stress en negatieve gevoelens;
– reguleren van emoties en energie;
– aangeven van grenzen;
– verminderen van onzekerheid;
– vergroten van weerstand (tegen ongezond gedrag en verslaving);
– verminderen van angstgevoelens;
– verminderen van vermoeidheid;
– mentaal sterker worden bij gepest worden;
– verminderen van overgewicht, opbouwen van spieren en vergroten mentale weerbaarheid.

Trainingsdagen
De groepstraining bestaat uit 5 sessies van 1 uur. De sessies zijn op de donderdagen van 19.15-20.15 uur en worden gegeven bij de Maranathaschool in Nijkerk (Grieglaan 4, 3862 GV in Nijkerk). De training is gratis voor jongeren van 12-18 jaar woonachtig in de gemeente Nijkerk.

– 03 juni 2021
– 10 juni 2021