KR8KIDZZ 9 – 12 JAAR

preventie@
gtnijkerk.nl

Kr8kidzz 9-12 jaar

Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens de training Kr8kidzz werken kinderen intensief aan hun sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van hun zelfvertrouwen. De training is er voor kinderen uit het basisonderwijs. De training Kr8kidzz 9-12 jaar is voor kinderen in groep 6 tot en met 8.

De training bestaat uit zes bijeenkomsten van ruim een uur, die na schooltijd plaatsvinden. In elke bijeenkomst staat er een thema centraal. Deze thema’s worden behandeld met behulp van verschillende werkvormen. Hierbij geldt dat er maatwerk is per groep.

De thema’s zijn:

1. Dit ben ik! Jezelf presenteren
  2. Omgaan met boosheid
  3. Pesten
  4. Fysieke trainingsbijeenkomst gericht op fysiek toepassen van de geleerde vaardigheden
  5. Zelfvertrouwen en eigen kracht
  6. Zelf verder kunnen en afscheid nemen

Daarnaast wordt er in een persoonlijk gesprek met ouders de ontwikkeling van het kind gedurende de training teruggekoppeld.

Door op deze manier goed samen te werken kan het kind optimaal met de vaardigheden aan de slag gaan, zowel thuis, als op school en tijdens de training.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de data voor deze bijeenkomsten nog niet bekend. Het is wel mogelijk om alvast aan te melden. Zodra de data bekend zijn zal de trainer contact met u opnemen.

Voor inwoners van de gemeente Nijkerk is deze training gratis.

Kr8kidzz 9-12 jaar
Aanmelden gaat via het formulier op deze website.

maart 2021