TRAINING FAALANGSTREDUCTIE

PUBERS & JONGVOLWASSENEN (12 +)

preventie@gtnijkerk.nl

Training Faalangstreductie

Onder faalangst verstaan we spannings- en angstervaringen die optreden als jongeren iets van zichzelf moeten laten zien en anderen die prestatie vervolgens beoordelen. Van negatieve faalangst is sprake als deze ervaringen leiden tot verminderde prestaties.

Doel van de training is om jongeren met faalangst te begeleiden op weg naar meer zelfvertrouwen door hen aan te moedigen en te helpen zich bewust te worden van hun mogelijkheden.

De training is leuk en afwisselend door spel, opdrachten, rollenspelen, ontspanningsoefeningen, theorie en thuisopdrachten. Bij dit laatste oefent de jongere het geleerde in de praktijk. Daarnaast heeft de training in een groep de meerwaarde dat deelnemers juist ook van elkaars ervaringen en tips kunnen leren.

Trainingsdagen*
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten die gegeven worden op dinsdagmiddag van 15.30-17.00 uur bij de Maranathaschool in Nijkerk (Grieglaan 4, 3862 GV in Nijkerk). Deelname aan de training is gratis voor jongeren van 12-16 jaar woonachtig in de gemeente Nijkerk.

De training is onlangs gestart. Aanmelden is niet meer mogelijk.

• 05 oktober 2021
  • 12 oktober 2021
  • 26 oktober 2021
  • 02 november 2021
  • 09 november 2021
  • 16 november 2021
  • 23 november 2021
  • 30 november 2021

* De training start bij voldoende aanmeldingen.

Training Faalangstreductie
Aanmelden gaat via het formulier op deze website.

oktober 2021