ONLINE-BUDDYPROGRAMMA

PUBERS & JONGVOLWASSENEN (12 +)

preventie@gtnijkerk.nl

ONLINE-BUDDYPROGRAMMA
Voor kinderen van gescheiden ouders

Als de ouders van een kind bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, kunnen kinderen misschien de behoefte hebben om hierover te praten. Dit kan bij Villa Pinedo. Zij koppelen het kind aan een Buddy voor een luisterend oor.

Wat is een Buddy precies?
Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan hun zijde, kunnen kinderen hun ervaringen over de scheiding uitwisselen. De kinderen kunnen hun Buddy via de MyBuddy App vertellen wat er in hun hoofd en hart omgaat.

Jongen (14) over zijn Buddy:
“Ze zorgt ervoor dat ik rustiger ben en niet met stomme dingen in mijn hoofd zit. Dat ik het meteen kan zeggen en alles kwijt kan wat mij dwars zit over de scheiding, en ook over andere dingen. Ik vind het fijn dat ik mijn Buddy daarvoor heb.”

Een Buddy van Villa Pinedo is beschikbaar voor kinderen van gescheiden ouders van 10 tot en met 23 jaar. Deelname is gratis voor inwoners van de gemeente Nijkerk. Een kind van gescheiden ouders aanmelden of jezelf aanmelden kan via: www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy.

www.villapinedo.nl/informatie-over-buddy

Online-Buddyprogramma
Aanmelden gaat via Villa Pinedo.

juni 2021