BOKSEN MAAKT BETER

PUBERS & JONGVOLWASSENEN (12 +)

preventie@
gtnijkerk.nl

Geachte lezer, voor deze training is het maximum aantal deelnemers bereikt. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden via PIT.

U kunt  Boksen maakt beter nog wel rechtstreeks benaderen en vragen naar de mogelijkheden en naar de voorwaarden waaronder u bij hen aan de training kunt deelnemen:

www.boksenmaaktbeter.nl/

Boksen maakt beter

Willen jongeren wel, maar komen ze niet verder? Geen energie meer (of juist te veel)? Voelen jongeren zich soms gewoon niet goed genoeg? Hebben ze gevoelens van doelloosheid? Of willen jongeren sterker worden van binnen en buiten?

Door te boksen ontdekken jongeren samen met de bokscoach, op een plezierige manier, hoe ze omgaan met uitdagingen. Tijdens het boksen kunnen ze vervolgens oefenen met andere manieren, die voor hen beter werken. Niet met woorden, maar door te doen. Door te boksen wordt hun manier van denken en doen zichtbaar en kunnen ze op een prettige manier werken aan een betere versie van zichzelf. Boksen geeft dan ook energie, waarbij jongeren sterker worden in hoofd én lijf.

Iedereen kan boksen op zijn of haar eigen niveau. Of ze nu sportief en fit zijn of niet. Ze mogen gewoon komen zoals ze zijn!

Bokscoaching ondersteunt bij het:

• verminderen van gevoelens van depressiviteit;
  • op een positieve manier afreageren van stress en negatieve gevoelens;
  • reguleren van emoties en energie;
  • aangeven van grenzen;
  • verminderen van onzekerheid;
  • vergroten van weerstand (tegen ongezond gedrag en verslaving);
  • verminderen van angstgevoelens;
  • verminderen van vermoeidheid;
  • mentaal sterker worden bij gepest worden;
  • verminderen van overgewicht, opbouwen van spieren en vergroten mentale weerbaarheid.

De training start bij voldoende aanmeldingen. De trainer zal contact met u opnemen, zodra de data bekend zijn.

Voor inwoners van de gemeente Nijkerk is deze training gratis.

Boksen maakt beter
Aanmelden gaat via het formulier op deze website.

maart 2021