MOEDERS INFORMEREN MOEDERS

PRENATAAL

Contactgegevens

Telefoon

06-20615745

Moeders Informeren Moeders (MIM)

Moeders informeren Moeders is voor vrouwen die net moeder zijn geworden en een heleboel vragen en onzekerheden hebben. Bij MIM komt er 1 á 2 keer per maand een collega-moeder (een ‘MIM-maatje’) bij de vrouw thuis op bezoek. Met haar kan de prille moeder in vertrouwen over haar kindje praten. De ervaren MIM-moeder kan tips geven of samen met de nieuwe moeder dingen ondernemen. Een MIM-maatje biedt een luisterend oor en is invoelend.

Het doel van MIM is het zelfvertrouwen van moeders (als opvoeder) te vergroten en de steun uit hun sociale netwerk te versterken. Zo voelen zij zich beter in staat om voor hun kind te zorgen. Ze zijn dan minder afhankelijk van deskundigen voor de opvoeding en verzorging van het kind.

De organisatie ‘Moeders Informeren Moeders’ nodigt alle MIM-maatjes minimaal twee keer per jaar uit voor bijeenkomsten met andere vrijwilligers. Ze biedt een inwerktraining en interessante themabijeenkomsten aan. Een MIM-maatje wordt gecoached door de coördinator. 

Mamacafé Nijkerk

Als een ouder kennis wilt maken met meerdere moeders, dan is dat ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op: www.mamacafenijkerk.nl.

AANMELDEN

Moeders Informeren Moeders
Aanmelden gaat via iCare.

Activiteiten

mei 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden