Opvoedcursus Peuter in Zicht

gtnijkerk.nl

Opvoedcursus Peuter in Zicht

Wat kan een ouder doen?
– als hun kind een driftbui heeft?
– als hun kind niet wil eten?
– als hun kind niet luistert?
– als hun kind andere kinderen slaat?

Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar oplossingen. Dat kunnen ze alleen doen, maar ze kunnen ook meedoen aan een opvoedcursus. Want samen over de opvoeding van je lieve maar soms ook lastige en ondeugende peuter te praten, lachen en nadenken is leuker én leerzaam.

Peuter in Zicht is een opvoedcursus voor ouders van kinderen van 1 tot 4 jaar en bestaat uit 6 bijeenkomsten. Ouders krijgen praktische tips en adviezen en er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Hierdoor merken ze dat ze niet de enige zijn met vragen over de opvoeding van peuters. Ze ervaren dat ze door de cursus met meer kennis en plezier de ‘peuterpuberteit’ van hun kind doorkomen.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:
– steunen, stimuleren en sturen;
– eten, slapen en zindelijkheid;
– druk en dwars gedrag.

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten die gegeven worden op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur. Als door de coronamaatregelen fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, kan deze cursus online plaatsvinden. Voor inwoners van de gemeente Nijkerk is deze cursus gratis.

Cursusdagen:
– 07 september 2021
– 14 september 2021
– 21 september 2021
– 28 september 2021
– 05 oktober 2021
– 12 oktober 2021

Opvoedcursus
Peuter in Zicht

Aanmelden gaat via het formulier op deze website.

maart 2021