Opvoedcursus Peuter in Zicht

BABY’S & PEUTERS (0-4)

preventie@gtnijkerk.nl

Opvoedcursus Peuter in Zicht

Peuter in Zicht is een opvoedcursus voor ouders van kinderen van 1 tot 4 jaar. Ouders krijgen praktische tips en adviezen en er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Hierdoor merken ze dat ze niet de enige zijn met vragen over de opvoeding van peuters. Ze ervaren dat ze door de cursus met meer kennis en plezier de ‘peuterpuberteit’ van hun kind doorkomen. Het gaat om problemen die ouders bijvoorbeeld ervaren op het gebied van: kinderen die last hebben van een driftbui, kinderen die niet willen eten, kinderen die niet luisteren of kinderen die andere kinderen slaan.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

• steunen, stimuleren en sturen;
  • eten, slapen en zindelijkheid;
  • druk en dwars gedrag.

Cursusdagen*
De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten die gegeven worden op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur bij het Paashuis Nijkerk (Goudenregenlaan 1, 3862 GC in Nijkerk). Als door de coronamaatregelen fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, kan deze cursus online plaatsvinden. Deelname aan de cursus is gratis voor ouders woonachtig in de gemeente Nijkerk.

• 07 september 2021
  • 14 september 2021
  • 21 september 2021
  • 28 september 2021
  • 05 oktober 2021
  • 12 oktober 2021

* De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

Opvoedcursus
Peuter in Zicht

Aanmelden gaat via het formulier op deze website.

juli 2021