Categorie: Jongeren
Doelgroep: Jongeren van 10 t/m 18 jaar

Type: Individueel

Type: In groepsverband

Buddy vriend Nijkerk

Buddy

Tieners tussen de 10 en 18 jaar kunnen een buddy krijgen. Dit is voor tieners die weinig vrienden hebben, somber zijn of worden gepest. Een buddy is een vrijwilliger, stagiaire of een andere bezoeker van de jongerencentra Chill-Out in Nijkerk of Blits in Hoevelaken. Bij een aanmelding gaan we op zoek naar iemand met dezelfde interesses, die naar deze tiener wil luisteren.

Wat is een buddy?
Een buddy is iemand van 10 t/m 18 jaar met dezelfde interesses, die wil luisteren naar een leeftijdgenoot en die elke week kan afspreken.

Jongen (14) over zijn buddy
‘We spreken elke donderdag af in Chill-Out. We gamen, poolen en darten. Daarna drinken we vaak iets aan de bar. We bespreken hoe de afgelopen week van beiden is verlopen. Het is fijn om dit wekelijkse contact te hebben.’

Aanmelden
De deelname is gratis voor tieners tussen de 10 en 18 jaar die wonen in de gemeente Nijkerk. Een tiener of de ouders kunnen voor jongerencentrum Blits in Hoevelaken contact opnemen met Linda van Vliet, linda@jongerenwerknijkerk.nl en voor jongerencentrum Chill-Out in Nijkerk met Xander van Ruler, xander@jongerenwerknijkerk.nl.

AANMELDEN

Aanmelden gaat via Stichting Jeugd- en Jongerenwerk:

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit product neem contact op via onderstaande gegevens:

Meer voor 13 t/m 17 jaar

Halt in de Wijk

Het aanbod van Halt in de Wijk is voor jongeren van 10 tot 23 jaar die grensoverschrijdend of licht strafbaar gedrag vertonen of hebben vertoond. Voorbeelden van grensoverschrijdend of licht strafbaar gedrag zijn: overlastgevend gedrag; baldadig gedrag; verbale...

Activiteiten voor jongeren met autisme en/of AD(H)D

Voor jongeren met autisme en/of AD(H)D wordt een speciale activiteit georganiseerd in jongerencentra Blits en Chill-Out. Denk aan activiteiten als koken, bakken of karaoke. Het doel hiervan is ontmoeting en ontspanning.

Huiswerkondersteuning

Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hierbij wordt de jongere geholpen bij het plannen en organiseren van huiswerk.

Stresskids 14 t/m 16 jaar

Stresskids is een positieve gezondheidsgerichte training voor jongeren van 14 tot en met 16 jaar met stressgerelateerde klachten.

Boksen maakt beter

Voor jongeren op het voortgezet onderwijs tot en met 18 jaar die willen leren omgaan met uitdagingen.

Opvoedspreekuur

Voor ouders die vragen hebben rondom het opgroeien en de opvoeding van hun kind(eren).

Steunouder Nijkerk

Voor ouders die ondersteuning nodig hebben buiten hun eigen vangnet of ondersteuning willen bieden aan anderen.

Wil je dit delen?

Deel snel op Facebook, via WhatsApp, E-mail of print deze pagina.