Categorie: Kinderen
Doelgroep: Jongeren van 8 t/m 18 jaar

Type: Individueel

Type: In groepsverband

boksen maakt beter individueel 4 t/m 12 jaar

Boksen maakt beter – individuele training

Iedereen kan boksen op zijn of haar eigen niveau. Of jongeren nu sportief en fit zijn of niet. Ze mogen gewoon komen zoals ze zijn!

Hoe gaat het met je? Hoe voel je je? Waar heb je moeite mee en wat zou jij graag anders willen zien? Wat maakt jou uniek en wat zijn jouw sterke kanten? Best moeilijke vragen en soms best lastig om hier woorden voor te vinden. Door te boksen ontdekken jongeren op een plezierige manier hoe ze omgaan met uitdagingen. Tijdens het boksen kunnen ze vervolgens oefenen met andere manieren die voor hen beter werken. Niet met woorden, maar door te doen! Hierbij geeft boksen energie, waarbij jongeren sterker worden in lijf én hoofd.

Naast de groepstrainingen bij ‘Boksen maakt beter’ kunnen jongeren ook individuele trainingen doen. Dit is voor jongeren die meer baat hebben bij ‘extra’ persoonlijke aandacht. Er is een basistraject van drie maanden en een verlengingstraject van drie maanden. Alleen de jeugdconsulenten van het sociaal team kunnen jongeren hiervoor aanmelden.

Basistraject drie maanden
De eerste twee maanden wordt er wekelijks individueel getraind. Het streven is om in de laatste maand tweewekelijks deel te nemen aan een groepstraining. Dit om het geleerde in een kleine en veilige groep verder toe te passen. En waarbij de interactie met andere jongeren gericht wordt ingezet. Afhankelijk van of een groep passend is, wordt de begeleiding volledig of deels individueel voortgezet. Voor dit traject wordt er een aparte groep opgericht van deelnemers aan het basistraject. Daarnaast wordt ook de ouder/verzorger betrokken en doet deze aan het eind ook één sessie actief mee.

Verlengingstraject drie maanden
Samen met de jeugdconsulent kan aan de hand van de hulpvraag en voortgang bepaald worden of een traject na drie maanden verlengd wordt. Dit is eenmalig mogelijk.

Aanmelden (alleen door de jeugdconsulenten)
Aanmelden van een jongere kan alleen door de jeugdconsulenten van het sociaal team. Dit kan rechtstreeks via de bokscoach Teuno Blankesteijn (teuno@boksenmaaktbeter.nl of 06-83408177).

AANMELDEN

Aanmelden gaat via de bokscoach Teuno Blankesteijn

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit product neem contact op via onderstaande gegevens:

Meer voor 4 t/m 12 jaar

Huiswerkondersteuning

Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hierbij wordt de jongere geholpen bij het plannen en organiseren van huiswerk.

Activiteiten voor jongeren met autisme en/of AD(H)D

Voor jongeren met autisme en/of AD(H)D wordt een speciale activiteit georganiseerd in jongerencentra Blits en Chill-Out. Denk aan activiteiten als koken, bakken of karaoke. Het doel hiervan is ontmoeting en ontspanning.

Buddy

Voor jongeren van 10 tot en met 18 jaar die bijvoorbeeld weinig vrienden hebben, somber zijn of worden gepest.

Opvoedspreekuur

Voor ouders die vragen hebben rondom het opgroeien en de opvoeding van hun kind(eren).

Steunouder Nijkerk

Voor ouders die ondersteuning nodig hebben buiten hun eigen vangnet of ondersteuning willen bieden aan anderen.

Sportkanjerclub FIT

Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar die willen werken aan een gezond gewicht.

Kr8kidzz 9-12 jaar

Voor kinderen uit groep 6 tot en met 8, waarbij de omgang met andere kinderen niet vanzelf gaat.

Wil je dit delen?

Deel snel op Facebook, via WhatsApp, E-mail of print deze pagina.