Workshops voor iedereen die met kinderen en volwassenen werkt

Leer, ontdek en wissel ervaringen uit bij de workshops over kindermishandeling! Met accreditatie.

Kindermishandeling. Alleen met elkaar kunnen we cirkels van geweld doorbreken en werken aan een veilige en fijne gezinssituatie. Familie, buren, kennissen en professionals. Ieder maakt vanuit zijn of haar eigen rol het verschil. Vergroot nu je kennis over kindermishandeling.

Ook jij kunt het verschil maken!
Tijdens de Week tegen Kindermishandeling zijn er 2 dagen met workshops. Deze zijn voor iedereen die met kinderen werkt of interesse heeft in dit thema. Samen luisteren, in gesprek, kennis en ervaringen uitwisselen, verhalen horen van een ervaringsdeskundige: het kan allemaal.

14 en 15 november
De workshops zijn op maandag 14 november van 12.00-17.00 uur in Nijkerk en op dinsdag 15 november van 13.15-21.15 uur in Voorthuizen. De kosten om deel te nemen zijn € 35,- per dag (excl. BTW). Je betaalt dit bij de online inschrijving op: https://www.scherpenzeel.nl/week-tegen-kindermishandeling-2022.

Bijlage: Uitnodiging en programma Week tegen Kindermishandeling 2022