Een middag speciaal voor pleegouders, gezinshuisouders en (pleeg-) kinderen

Wanneer : zaterdag 11 juni 2022 van 14.00-17.30 uur
Locatie : Jongerencentrum Chill-Out
(Watergoorweg 42a, 3861 MA Nijkerk)

Beste pleegouders en gezinshuisouders,

De gemeente Nijkerk en het Pleegoudernetwerk Nijkerk nodigen u en uw gezin uit voor een bijeenkomst die in het teken staat van pleegzorg! Vriendjes en vriendinnetjes van uw (pleeg-) kinderen zijn ook van harte welkom.

Vorig jaar hebben we twee bijeenkomsten georganiseerd. Vanwege te veel afmeldingen is de laatste bijeenkomst niet doorgegaan. Zoals toegezegd organiseren we een nieuwe bijeenkomst. Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma van de laatste bijeenkomst.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

• Inloop (vanaf 13.45 uur)

• Opening

• Programma voor uw (pleeg-) kinderen
    Voor uw (pleeg-) kinderen hebben het Jeugd- en Jongerenwerk en Nijkerk Sportief en Gezond de volgende activiteiten bedacht: DJ workshop, Djembé workshop, lasergamen en sport en spel activiteiten. Ook is er een ruimte waar de jongeren kunnen relaxen en bordspellen kunnen spelen.

• Programma voor u als pleegouder of gezinshuisouder
    Op basis van de input die we ontvangen hebben tijdens de bijeenkomst op zaterdag 9 oktober 2021 is er een programma samengesteld. Tijdens deze middag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er is een toelichting over het Pleegoudernetwerk Nijkerk. Een pleegzorgwerker van De Rading vertelt o.a. wat je van een pleegzorgwerker kunt verwachten. En we gaan het hebben over het thema vitaliteit en module X. Aan het einde van de middag kunt u een stadswandeling maken of een fruitsalade bereiden. Er is veel tijd voor het uitwisselen van uw ervaringen.

• Afsluiting met eten

Komt u ook naar deze middag? Meld u aan via deze link (deelname is gratis en u bent ook zonder uw kinderen van harte welkom). Geef de uitnodiging gerust door aan andere pleegouders of gezinshuisouders.