Kom op 3 februari naar de informatiebijeenkomst van Steunouder Nijkerk

Wat is een steunouder? Wat betekent het om steunouder te zijn? Waarom is het belangrijk om kinderen en ouders tijdelijk wat lucht te geven? Hoe kan het je leven verrijken? Op donderdag 3 februari van 20.00-21.00 uur organiseert Steunouder Nijkerk hierover een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst is in De Brink 42 in Nijkerk.

Steunouder Nijkerk heeft al heel wat matches gemaakt tussen steunouders en vraagouders. Je kunt alvast lezen over Steunouder Nijkerk op pitnijkerk.nl (klik bovenaan op Aanbod).

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via nijkerk@steunouder.nl of per app/sms naar 06-4173 2845. Als de bijeenkomst door coronamaatregelen niet door kan gaan, krijgen mensen die zich aanmelden bericht van de organisatie.