Congresdagen | 15 en 16 november 2021

Kindermishandeling, een thema waar elk jaar opnieuw aandacht voor nodig is. Want alleen met elkaar kunnen we cirkels van geweld doorbreken en werken aan een veilige en fijne gezinssituatie: familie, buren, kennissen en professionals. Ieder maakt vanuit zijn of haar eigen rol het verschil. Vergroot nu jouw kennis over kindermishandeling.

Doe mee met workshops en/of de ’experience’!
Voor iedereen die met kinderen en/of ouders werkt wordt er in de Week tegen Kindermishandeling een interessant programma aangeboden in Nijkerk en Barneveld met een door het SKJ geaccrediteerde LVB-experience en workshops.

Praktische zaken
De activiteiten vinden plaats in Nijkerk op maandag 15 en in Barneveld op dinsdag 16 november van 13.00-18.00 uur. De kosten om deel te nemen zijn € 35,- per dag of € 70,- voor 2 dagen (excl. BTW). Je betaalt dit bij het afronden van de online inschrijving op www.scherpenzeel.nl/weektegenkindermishandeling.

In de bijlage vind je de uitnodiging met het programma: uitnodiging Week tegen Kindermishandeling 2021

De inschrijving sluit op dinsdag 9 november om 8 uur.
Wees er op tijd bij, want in verband met de coronamaatregelen zijn er minder plaatsen beschikbaar.

Accreditatie
SKJ (jeugd- en gezinsprofessionals) geaccrediteerd.

• WtK Nijkerk: workshops voor (para-)medici, SKJ-professionals, zorgprofessionals en overige geïnteresseerden | 4.50 accreditatiepunten
  • WtK Barneveld: LVB-experience voor iedereen met interesse | 5.00 accreditatiepunten