Een middag speciaal voor pleegouders, gezinshuisouders en (pleeg-) kinderen

Wanneer: zaterdag 9 oktober 2021 van 14.00-17.30 uur
Locatie: Jongerencentrum Chill-Out (Watergoorweg 42a, 3861 MA te Nijkerk)

Een middag voor en met andere pleeggezinnen en gezinshuisouders!

Beste pleegouders en gezinshuisouders,

De gemeente Nijkerk en het Pleegoudernetwerk Nijkerk nodigen u en uw gezin uit voor de eerste van de twee middagen die we dit jaar organiseren in het teken van pleegzorg! Vriendjes en vriendinnetjes van uw (pleeg-) kinderen zijn ook van harte welkom.

De laatste jaren krijgt pleegzorg steeds meer landelijke aandacht. Terechte aandacht! Ook in Nijkerk vinden we het belangrijk om u in het zonnetje te zetten. Tenslotte zorgt u (tijdelijk) voor een kind van een ander en dat is heel bijzonder. Daarom hebben we voor u en uw kinderen een interessant en inhoudelijk programma gemaakt.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit

✓ Inloop (vanaf 13.45 uur)

✓ De wethouder Nadya Aboyaakoub-Akkouh heet u welkom

✓ Programma voor uw (pleeg-) kinderen
Voor uw (pleeg-) kinderen hebben het Jeugd- en Jongerenwerk en Nijkerk Sportief en Gezond de volgende activiteiten bedacht: boogschieten, schilderen, sport en spel en een TikTok dansworkshop! Als afsluiting is er een DJ aanwezig.

✓ Programma voor u als pleegouder of gezinshuisouder
Tijdens deze middag worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het Pleegzorg gespreksspel en kennisdeling rond het thema hechting met de gedragsdeskundige. Als laatste onderdeel kunt u een keuze maken uit verschillende activiteiten: geocaching, gezelschapsspellen, salade maken of in een klein groepje verder praten met de gedragsdeskundige.

✓ Afsluiting met eten

Komt u ook naar deze middag? Meld u aan via deze link (deelname is gratis en u bent ook zonder uw kinderen van harte welkom). Geef de uitnodiging gerust door aan andere pleegouders of gezinshuisouders.