Op woensdag 9 december 2020 van 9.00-9.45 uur organiseert Nijkerk Sportief en Gezond het gratis online Webinar Gezond verwennen. In dit Webinar leer je hoe je in deze coronatijd je kinderen toch gezonde keuzes kunt meegeven.

Gezonde (maar wel lekkere) keuzes in coronatijd, best lastig! Hoe kan je dit het beste aanpakken? Uit onderzoek is gebleken dat de coronatijd een slechte invloed heeft op onze gezonde keuzes. Terwijl het juist in deze tijd slim is om fit te zijn! Nijkerk Sportief en Gezond adviseert over gezonde keuzes en organiseert activiteiten waarin mensen hierover met elkaar kunnen praten.

Programma online Webinar Gezond verwennen
9.00 – 9.05 uur Inleiding over Nijkerk Sportief en Gezond
9.05 – 9.15 uur Quiz en weetjes/cijfers over gedrag/leefstijl van kinderen
9.15 – 9.30 uur Antwoord op de vragen:

• Wat voor slechte invloed heeft voeding op onze hersenen?
  • Wat zijn de voordelen van gezonde voeding?
  • Wat kan je met de voeding van je kinderen doen in deze coronaperiode?

9.30 – 9.45 uur Veelgestelde vragen beantwoorden

Aanmelden vóór 7 december 2020
Ben je geïnteresseerd in deze online Webinar en wil je meepraten over deze onderwerpen? Meld je dan aan vóór maandag 7 december via: https://forms.gle/DM2F2KSZwfFSM86A9

Deelname is gratis! Na aanmelding krijg je een link via de e-mail, waarmee je het online Webinar kan volgen.