Online Congresdagen – 16 en 17 november

De week tegen Kindermishandeling 2020: opnieuw besteden gemeenten Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel samen aandacht aan deze week. Dit jaar zijn er gedurende 2 dagen online Webinars te volgen! Voor alle professionals werkzaam met kinderen en gezinnen in Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel, maar nadrukkelijk ook voor vrijwilligers, kerkelijk vertegenwoordigers en iedereen met interesse in het onderwerp! De kosten om deel te nemen zijn € 20,- per dag.

Wil je zowel op maandag als op dinsdag een Webinar of workshop bijwonen, dan zijn de kosten € 40,-. De kosten betaal je bij het afronden van de online inschrijving. Je kunt per dag aan maximaal 3 workshops deelnemen. Er zijn basis- en verdiepende workshops. De meeste workshops worden zowel op maandag als op dinsdag gegeven, maar niet allemaal!

Zie de uitnodiging voor meer informatie: Download PDF

Inschrijven via de website:
www.scherpenzeel.nl/weektegenkindermishandeling

De inschrijving sluit op maandag 9 november om 8:00 uur.